Sport

Budapesten rendezik a férfi vízilabda Európai Szuperkupát

Budapesten rendezik a férfi vízilabda Európai Szuperkupát, amelyen az Eurokupa-győztes FTC-Telekom Waterpolo a Bajnokok Ligája-címvédő Olympiakosz együttesét fogadja.

2018.11.01 04:30MTI

Az európai szövetség (LEN) szerdai hírleveléből kiderül, az összecsapásra november 30-án a Komjádi Uszodában kerül sor.

Érdekesség, hogy a legutóbbi 19 összecsapáson mindig az első számú európai kupa aktuális bajnoka diadalmaskodott, a rendkívül erős kerettel rendelkező, a mostani szezonban már BL-résztvevő, magyar bajnok Ferencvárosnak viszont jó esélye van megtörnie ezt a sorozatot.

A nők fináléjában is van magyar érintett: a LEN Kupa-győztes Dunaújváros az Euroliga bajnokához, az orosz Kirisihez látogat jövő szombaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.