Siker!!!

Lukács Levente kategóriagyőztes az Ironman 70.3-versenyen

Lukács Levente az összetettben az ötödik helyen végzett, kategóriájában, a 25-29 évesek között pedig az első lett a New Orleans-i Ironman 70.3-as középtávú versenyen.

2018.10.23 13:14MTI

A korábbi öttusázó, aki második éve triatlonozik, a 920 induló közül a harmadik helyen fejezte be az úszást, amelynek távját a szeles, hideg idő miatt 1900-ról 700 méterre rövidítették le - tájékoztatta a versenyző csapata az MTI-t. A 90 kilométeres kerékpározást 2 óra 26 perc alatt teljesítette, s feljött másodiknak. A félmaratoni futás során összetettben az ötödik helyre szorult vissza, kategóriájában viszont nem volt nála jobb.

Lukács Levente New Orleans-i eredményével indulási jogot szerzett a jövő évi Ironman 70.3-as világbajnokságra, amelyet Nizzában rendeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.