Szkander-vb

Szkander-vb - Öt érmet szereztek a magyarok

Öt éremmel, három arannyal, valamint egy-egy ezüsttel és bronzzal zárt a magyar küldöttség a törökországi Antalyában rendezett szkander-világbajnokságon, amelyen 50 ország 1160 indulója állt asztalhoz.

2018.10.22 05:19MTI

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) vasárnapi tájékoztatása szerint legeredményesebb magyarként a felnőtteknél Kőváriné Ivánfi Brigitta kétszer is dobogóra állt, a 70 kilogrammos kategóriában előbb bal kézzel bronzérmes lett, majd jobbal a második helyen végzett.

A magyar klasszis masters kategóriában is elindult, ott mindkét kézzel szerzett egy-egy világbajnoki aranyérmet. Az ötödik magyar érmet Józsa Mihály szerezte, miután a grandmasters kategóriában, a 75 kilogrammosoknál világbajnok lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.