Durva

Magyar szurkolót verhettek a görög antifasiszták - videó

Magyar szurkolót verhettek meg botokkal görög antifasiszták az athéni Nemzetek Ligája meccs előtt.

2018.10.15 10:48ma.hu

A Blikknek nyilatkozó szurkoló azt mondta, a görögök készültek a támadásra, kifigyelték, hogy melyik szállodában laknak a magyarok, követték őket, aztán rájuk támadtak.

Egy videó is előkerült az esetről, amelyen az látható, hogy egy drukkert többen kergetnek az utcán, majd amikor utolérik, botokkal ütlegelik. A felvételen a szurkolótól elvett, Magyarország feliratú pólót és a neki tulajdonítható útlevelet is megmutatják.

A felvétel alatt azt írják, az egyik szállodánál magyar szurkolók nacionalista tartalmú transzparenst feszítettek ki, és náci karlendítéseket is használtak. Ezért vette üldözőbe egy görög antifasiszta csoport őket.

A lap kereste az athéni nagykövetséget, de egyelőre nem kaptak információkat az incidensről.

Elnézést kérünk Olvasóinktól, a videót adatvédelmi okok miatt eltávolítottuk a Külügyminisztériummal egyeztetve!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.