Tragédia

Szívrohamot kapott és meghalt két futó a cardiffi félmaratonon

A két versenyző a célba érkezés után lett rosszul, kórházba vitték őket, de ott már nem tudtak rajtuk segíteni.

2018.10.08 08:07MTI

Szívrohamban életét vesztette két futó a Cardiff Half Marathon (Félmaraton) futóversenyen Walesben - közölték az esemény szervezői hétfőn.

A Run 4 Wales szervezőcsoport tudatta: a két versenyző a célba érkezés után lett rosszul, kórházba vitték őket, de ott már nem tudtak rajtuk segíteni.

Most első ízben történt halálozás a 15 éve megrendezett versenyen, amely az Egyesült Királyság második legnagyobb félmaratonja.

Az elhunyt versenyzőket nem azonosították, de helyi médiajelentések szerint egy 25, és egy 32 éves férfi halt meg. A versenyen mintegy 25 ezer ember vett részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.