Sport?

McGregort legyőzték, tömegverekedés tört ki - videók

Vasárnapra virradó éjjel csapott össze a világ legnépszerűbb harcosa, az ír Conor McGregor és a veretlen világbajnok, az orosz Habib Nurmagomedov a Las Vegas-i MMA-gálán.

2018.10.07 10:01ma.hu

Összességében kevés nagy pofont, sokkal inkább a nagyközönség számára kevésbé izgalmas földharcot hozott az egyébként nagyon egyoldalú küzdelem, amelyet Nurmagomedov egy mögé kerülés után fojtással zárt le - írta a meccsről a Nemzeti Sport. Ekkor elszabadult a pokol: Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, hogy megverje McGregor csapattársát, Dillon Danist is. Ekkor mindenki az orosznak esett, a csarnokban lévő szurkolók többsége ugyanis McGregornak drukkolt. Ezután a ketrecben is egymásnak estek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.