Siker

Pekingi tenisztorna - Babos párosban negyeddöntős

Babos Tímea - oldalán Kristina Mladenoviccsal - bejutott a negyeddöntőbe párosban a pekingi keménypályás tenisztorna 8,3 millió dollár (2,3 milliárd forint) összdíjazású női versenyében.

2018.10.02 10:59MTI

Az első helyen kiemelt magyar, francia kettős az 50 percig tartó első szettben megdolgozott az előnyért az Alizé Cornet, Petra Martic duóval szemben: 3:5-ről kellett felállnia, majd 5:6-nál is nehéz helyzetben volt. Mindkétszer sikerült azonban az egyenlítés, a rövidítésben pedig már magabiztosan teniszeztek Babosék.

Akárcsak a folytatásban, a 31 percig tartó második szettben, melyben már csak két játékot tudott nyerni a francia, horvát páros.

Az idei ausztrál nyílt bajnokságon győztes, a US Openen döntős Babos és Mladenovic az elődöntőért a Ljudmilla Kicsenok, Katarina Srebotnik ukrán, szlovén és a Lucie Hradecka, Jekatyerina Makarova, cseh, orosz kettős mérkőzésének győztesével csap majd össze.

Babos egyesben a második fordulóba jutott, a legjobb 32 között kínai Csang Su-ajjal játszik.

Eredmény:
női páros, nyolcaddöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)-Alizé Cornet, Petra Martic (francia, horvát) 7:6 (6-3), 6:2

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.