Labdarúgás

Nemzetek Ligája - Willi Orban is a magyar válogatottban

Az RB Leipzig védője, Willi Orban is tagja a magyar labdarúgó-válogatott keretének az októberi Nemzetek Ligája mérkőzésekre.

2018.10.01 22:30MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn délelőtt Twitter-oldalán közölte, hogy több újonc is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól, köztük Gulácsi Péter csapattársa is, aki rövid videóüzenetben jelentette be, hogy magyar válogatott lett.

A 25 éves Orban édesapja magyar, édesanyja pedig lengyel. A középhátvéd Kaiserslauternben született, s kétszer szerepelt az U21-es német nemzeti együttesben.

Az MLSZ a keretről további információkat hétfő délután közöl.

A két forduló után három pontos magyar csapat október 12-én Görögországban, három nappal később pedig Észtországban lép pályára a Nemzetek Ligája C osztályának 2. csoportjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.