Siker

Magyar győzelmek a laser-run világbajnokságon

Kardos Bence győzött a felnőtt férfiak mezőnyében a laser-run (lézerlövészetes-futás) világbajnokságon, melynek profi és amatőr futamaira a hétvégén került sor Dublinban.

2018.10.01 08:52MTI
hirdetés

Az egyéni, csapat- és váltóversenyek során a különböző korosztályokban kilenc számban avattak magyar győztest a Trinity Egyetem krikettpályáján rendezett vb-n. Aranyérmes lett többek között a junior nők között Guzi Blanka, aki Kardossal együtt a felnőttek vegyes váltójában is nyert - a Nemzetközi Öttusa Szövetség honlapja szerint.

Az öttusa kombinált számának első két világbajnokságán egy-egy, a harmadikon pedig két magyar indult, ezúttal viszont 35-en versenyeztek. A jelentős létszámemelkedésnek az az oka, hogy jövőre, a szeptemberi budapesti öttusa-világbajnoksággal együtt - először egy helyszínen és egy időben - rendezik meg a laser-run vb-t, így fontos volt a tapasztalatszerzés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.