Kézilabda

Újabb térdműtét vár Nora Mörkre

Újabb térdműtét vár Nora Mörkre, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC világbajnok norvég kézilabdázójára.

2018.09.30 18:02MTI

A klub honlapjának vasárnapi beszámolója felidézi, hogy a világ egyik legjobb átlövője február 5-én, a Nyköbing elleni BL-mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést.

Mörk térdében akkor az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett a külső holdasporc kisebb szakadását és a belső combcsont-bütyök kisebb porcsérülését állították helyre. Rehabilitációja azóta jól haladt, azonban a közelmúltban ismét fájdalmat érzett operált térdében, és az elvégzett vizsgálatok alapján újabb beavatkozásra lesz szükség.

Az ETO közleménye a játékos visszatérésének várható időpontját nem tartalmazza. A BL csoportköre a jövő hétvégén kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.