Siker

Cselgáncs-vb - Salánki Evelin nyolcaddöntős

A 78 kilogrammos Salánki Evelin gyors győzelemmel továbbjutott a 16 közé kedden az olimpiai kvalifikációs bakui cselgáncs-világbajnokságon.

2018.09.25 09:41MTI

A Honvéd versenyzője februárban érte el első kiemelkedő nemzetközi eredményét azzal, hogy ezüstérmes lett a római világkupa-viadalon. Az azeri fővárosban erőnyerőként a 32 között kapcsolódott be a küzdelmekbe, s először az ecuadori Vanessa Chalával csapott össze. Az ellenfél két bronzérmet szerzett eddig a Pánamerikai-bajnokságon.

Első találkozójuk mindössze 43 másodpercig tartott, amikor a péntek óta 24 éves magyar hanyatt döntötte Chalát, és a hátsó gáncsra kapott ipponnal nyert.

A 16 között már jóval nehezebb feladat vár rá a holland Guusje Steenhuis személyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.