Fejlesztés

Olcsóbb lesz a Real Madrid új stadionja, mint a Puskás

Négy év alatt készülhet el a teljesen átépített Bernabeu.

2018.09.25 04:23ma.hu

Megadta a Real Madrid közgyűlése az engedélyt az elnökség terveihez, teljesen átépíthetik a klub stadionját. A Bernabeu átépítése az év végén elkezdődhet, és 2022-re lehet teljesen készen.

A beruházás ára 400 millió euró, ami forintba átszámítva nagyjából 130 milliárdot jelent, vagyis nagyjából a kétharmada annak a 190 milliárdnak, amit Magyarországon a Puskás Stadion átépítésére szánnak.

Az átépítés terveit már négy éve bejelentették, azóta egyeztettek építészekkel, valamint keresték a megoldást arra, hogy miként lehet a legjobban kigazdálkodni az építés költségeit - írta a hvg.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.