Labdarúgás

Megvan Dzsudzsák új csapata

Dzsudzsák Balázs továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben futballozik: a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szerdán aláírta szerződését az al-Ittihad Kalba SC csapatánál a klub közösségi oldalának beszámolója szerint.

2018.09.19 19:37MTI

A 31 éves szélső az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, amellyel nem hosszabbított szerződést, így szabadon igazolható volt. Korábban a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét erősítette.

A magyar válogatottban eddig 97 meccsen 21 gólt szerzett, de az új szövetségi kapitány, Marco Rossi a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-meccseken nem számított rá, mert nem volt klubja.

Az al-Ittihad Kalba SC újonc az arab ország élvonalában. A keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, akit az MTK Budapest adott kölcsön, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic, aki a Puskás Akadémiában szerepelt. Amennyiben a játékengedélye elkészül, Dzsudzsák pénteken az al-Dafra SCC otthonában sorra kerülő meccsen, a bajnokság harmadik fordulójában mutatkozhat be új együttesében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.