Siker

Fehéroroszországot is legyőzte a magyar női futsalválogatott

A magyar női futsalválogatott bravúros, 4-3-as győzelmet aratott Fehéroroszország csapata felett szombaton, az ukrajnai Cserkasziban rendezett Európa-bajnoki selejtezőtorna harmadik napján, de nem jutott tovább.

2018.09.16 07:30MTI

Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint Szabó Boglárka duplázott, illetve Gelb Mónika és Krascsenics Csilla is betalált a fehéroroszok elleni meccsen.

Dombó János szövetségi edző csapata szerdán - története első tétmeccsén - 4-4-es döntetlent ért el a házigazda ukránokkal szemben, csütörtökön pedig 8-4-re legyőzte Kazahsztánt.

A négyes csoportból csak az első helyezett jutott tovább, ez pedig a magyarokkal azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel záró Ukrajna volt.

Az UEFA tavaly döntött arról, hogy 2019-től a női futsalválogatottak számára is megrendezi hivatalos, négycsapatos Európa-bajnokságát.

A 3. csoport végeredménye:
1. Ukrajna 7 pont (15-6),
2. Magyarország 7 (16-11),
3. Fehéroroszország 3,
4. Kazahsztán 0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.