Bajnokok Ligája

Horror a pályán: kis híján kinyomták a liverpooli csatár szemét

Hosszasan ápolták Roberto Firminot. 18+!

2018.09.15 17:56ma.hu

Horrorisztikus jelenet játszódott le a Liverpool-Tottenham szombati bajnokiján. A Liverpool-csatár Roberto Firminot szemen bökte az ellenfél védője, Jan Vertonghen. Egy labdáért küzdöttek, mikor az incidens történt.

A Liverpool második gólját szerző brazilt ezután le kellett cserélni, majd hosszasan ápolták. Nem biztos, hogy ott lesz a keddi, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-rangadón.

"Három nap múlva újra mérkőzésünk lesz, nem túl sok idő van a felépülésre. Nem tudom még biztosra, de lehet, hogy Firmino megsérült, valami a szemével van" – mondta a Liverpool Echo-nak Jürgen Klopp edző, aki nagyjából 50 méterre állt az esettől, így nem látta pontosan, mi történt.

A klub annyit közölt, hogy megvizsgálják a csatárt és később döntenek a játékáról.

Érdekes, hogy az eset után a Tottenham jöhetett szabadrúgással.

Végül a Liverpool nyert 2-1-re.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.