Labdarúgó NB I

Rebrov győzelemmel mutatkozott be a Fradinál

Győzelemmel mutatkozott be a Ferencváros kispadján Szerhij Rebrov: a listavezető zöld-fehérek az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján a csereként pályára lépett Böde Dániel 91. percben szerzett góljával nyertek Mezőkövesden.

2018.08.26 10:37MTI
MTI/Czeglédi Zsolt

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC 0-1 (0-0)
Mezőkövesd, 4015 néző, v.: Iványi
gólszerző: Böde (91.)
sárga lap: Cseri (30.), Mevoungou (77.), Szalai (79., 93.), Pillár (82.), illetve Lanzafame (28.), Spirovski (46.), Lovrencsics (60.)
piros lap: Szalai (93.)

Mezőkövesd: Dombó - Pillár, Silye, Szalai, Vadnai - Cseri, Meszhi, Tóth B., Mevoungou - Vajda (Alvés, 70.), Drazic (Koszta, 70.)

Ferencváros: Dibusz - Botka, Blazic, Leandro, Heister - Gorriaran (Sigér, 86), Spirovski (Bőle, 70.) - Varga R. (Böde, 80.), Petrjak, Lovrencsics - Lanzafame

Az első negyvenöt percben nem igazán érződött még a Ferencváros kispadjára Thomas Doll helyére kinevezett Szerhij Rebrov munkája: az ukrán szakember bemutatkozásakor azt mondta, arra fog törekedni, hogy csapata végig diktálja az iramot. Igaz, már a szerdai sajtótájékoztatóján hozzátette, ehhez természetesen időre lesz szüksége az együttesnek.

A találkozót ugyan a zöld-fehérben futballozó vendégek irányították, de ez a helyzetek számában nem mutatkozott meg.

A fordulást követően a fővárosiak kerültek fölénybe, de a ferencvárosi drukkereknek elég volt annyi, hogy a Mezőkövesd néhány percre beszorította riválisát, máris ébresztőt kiáltottak kedvenceiknek.

A hajrában szinte az utolsó pillanatig elmaradtak a nagy gólhelyzetek, a 91. percben azonban egy pillanatra kinyíltak a hazaiak, ezt pedig egy gyors kontrával büntették a vendégek. A befejező a csereként pályára lépett Böde volt, aki ezzel három pontot szerzett csapatának.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.