Labdarúgás

Szokatlan módszerrel bünteti játékosait a német edző

Mosogatással és takarítással is büntethetik a labdarúgókat a VfL Wolfsburgnál a német Bundesliga pénteken elrajtoló idényében.

2018.08.22 14:09MTI

Bruno Labbadia vezetőedző szerdán közölte, hogy a pénzbírság mellett különleges fegyelmezési módokat vezetnek be a klubnál.

"Hatékony, ha a közös étkezés után a vétkes játékosok mosogatnak vagy takarítanak az egész csapat után. Esetleg segítenek a szertárosnak szétosztani a felszerelést az edzések előtt" - jelentette ki a tréner, aki februárban érkezett.

A Wolfsburgnál - amely osztályozóra kényszerült, úgy maradt az élvonalban - saját etikai kódexet dolgoztak ki. Erről Labbadia azt mondta: "Játéktérnek nevezzük a szabályzatot. Ha valaki azon kívülre kerül, akkor kiesik. Elsősorban tiszteletről, fegyelemről és mobilhasználatról van szó" - tette hozzá.

A VfL Wolfsburg szombaton a vendég Schalke 04 ellen kezdi meg a Bundesliga 2018/2019-es szezonját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.