Tenisz

Babosék párosa negyeddöntős Cincinattiben

Babos Tímea és Kristina Mladenovic párosa bejutott a negyeddöntőbe a Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztornán.

2018.08.18 08:41MTI

A második kiemelt magyar, francia duó erőnyerőként csak a nyolcaddötnőben kapcsolódott be a versenybe, s az első meccsén az Aojama Suko, Lidzia Marozava japán, fehérorosz kettőssel találkozott.

A mérkőzés még csütörtökön kezdődött, ám az eső miatt félbeszakadt. A majd egynapos szünet jót tett Baboséknak, ugyanis azok után, hogy 5:2-es hátrányról várták a pénteki folytatást, nyolc játszmalabdát hárítva 7:5-re megnyerték az első szettet.

A második játékrészben előbb 2:2 után, majd - miután kiegyenlítettek - 4:4-et követően is brékhátrányba kerültek. A második elvesztett adogatójáték sem törte meg az Australian Open-győztes kettőst: Babosék előbb rövidítésre mentették a szettet, majd ott ellenfelüknek mindössze két pontot engedélyezve diadalmaskodtak.

A magyar, francia párosra a negyeddöntőben a hetedik helyen kiemelt Lucie Hradecka, Jekatyerina Makarova cseh, orosz duó vár még a játéknapon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.