Lebukott

Ittasan vezetett Verrasztó Dávid

Ittasan vezetett és lebukott egy rendőri ellenőrzés alkalmával a kétszeres világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Verrasztó Dávid.

2018.07.28 10:29ma.hu

Az esetről egy névtelen telefonáló tájékoztatta a Magyar Úszó Szövetséget - írja a Bors.

"Megkérdeztük, mi az igazság. Beismerte a tettét, és megbánást tanúsított. A hatóságok bevonták a jogosítványát, szövetségünk pedig fegyelmi büntetés gyanánt visszakérte szponzori autóját. Viszont ott lehet Skóciában" - mondta el a lapnak Wladár Sándor.

Utolsó mondatával arra utalt a MÚSZ elnöke, hogy Verrasztó az eset ellenére elindulhat, az augusztus 3-án kezdődő, glasgow-i Eb-n.

"Ami történt, megtörtént, a fiam vállalta a felelősségét. Dávid felnőtt ember, tudja, hogy hibázott, amikor egy esküvőn alkoholt fogyasztott, majd kocsiba ült. Nekem különösen fáj, ami történt” – mondta a sportoló édesapja, az olimpiai ezüst- és bronzérmes Verrasztó Zoltán.

Pár nappal ezelőtt a kézilabdázó Tomori Zsuzsannáról derült ki, hogy ittasan vezetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.