Siker!!!

Sárkányhajó-vb - Öt magyar érem pénteken

Két arany- és három bronzérmet nyertek a magyar egységek a Szegeden zajló sárkányhajó-klubvilágbajnokság pénteki versenynapján.

2018.07.21 12:11ma.hu

A rövidtávú futamok zárásaként a Dragon Aqua SE csapata standard boat senior B open, a Körös Dragon SE pedig junior A open small boat kategóriában győzött. A Dragon Steel a junior A open standard, az Óbudai Sárkányok Vác női csapata a senior B, a Rába Dragon Boat pedig a premier open kategóriában szerzett bronzérmet.

A Magyar Sárkányhajó Szövetség tájékoztatása szerint Járosi Péter elnök elégedettségét fejezte ki az elmúlt négy nap sikeres szereplését illetően.

A magyarok eddig 19 érmet nyertek a vb-n, amelynek mezőnye búcsúzik a Szegedi Olimpiai Központtól, és szombaton a 2000 méteres számokban méri össze erejét a Tisza belvárosi szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.