Betegség

Nagy műtét vár Mészöly Kálmánra

A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya azt mondja, felkészült a beavatkozásra.

2018.07.18 06:46ma.hu

Nehéz időszakon van túl a magyar foci ikonikus alakja, a 77 éves Mészöly Kálmán az utóbbi időben sokat betegeskedett, de már jobban érzi magát, ugyanakkor vár még rá egy szívműtét, elkerülni nem tudja, ezért felkészült rá.

A 61-szeres magyar válogatott labdarúgó otthon, családja körében nézte a világbajnokságot, a Blikknek azt mondta, összességében tetszettek neki a mérkőzések, bár a spanyol csapat, amelynek drukkolt, hamar kiesett. A döntőben a horvátoknak szurkolt, sajnálja, hogy elbuktak a franciákkal szemben.

Mészöly Kálmán örömmel beszélt arról, hogy a Géza fia Győrben vállalt munkát, bízik abban, hogy az ETO az irányításával felkerül az NB I-be.

A magyar válogatott új szövetségi kapitányáról, Marco Rossiról Mészöly Kálmán azt mondta, majd idő eldönti, hogy jó választás volt-e, ugyanakkor úgy véli, inkább fiatal magyar edzőknek kellene bizonyítási lehetőséget adni a válogatottnál is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.