Színes

Hosszú Katinka: senki ne higgye, hogy már minden rendben van

Kendőzetlenül beszélt magánéleti válságáról és jelen helyzetéről.

2018.07.14 12:20ma.hu

Visszatért régi edzőjéhez Hosszú Katinka. Úgy tudni, a 29 éves, hétszeres világ- és 13-szoros Európa-bajnok úszó az augusztusi glasgow-i Európa-bajnokságig kérte fel Dave Salót a munkára.

Az Iron Lady a Marie Clare magazinnak adott hosszabb interjút, melyben arról is mesélt, hogyan viseli az életében mostanság bekövetkezett változásokat.

"Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem. Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni. Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent, mert ha ez nem volt igaz, akkor vajon miben lehet bízni az életben?" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.