Úszás

Junior úszó Eb - Milák Kristóf 12 perc alatt két aranyat nyert

Előbb 200 méter gyorson, majd 100 méter pillangón diadalmaskodott.

2018.07.08 19:35MTI

Három arany- és egy bronzérmet nyertek a magyarok vasárnap Helsinkiben, a junior úszó Európa-bajnokság ötödik, utolsó versenynapján.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Milák Kristóf 12 percen belül két aranyérmet szerzett, előbb 200 méter gyorson, majd 100 méter pillangón diadalmaskodott. Késely Ajna pedig előbb 200 méter vegyesen lett bronzérmes, ezt követően pedig a 4x200-as gyorsváltóban Fábián Fanni, Barócsai Petra és Berecz Blanka társaként ünnepelhetett.

Így a magyar küldöttség 12 arany-, 2 ezüst- és 5 bronzéremmel zárta a kontinensviadalt, az elsőségeket tekintve ez volt az eddigi legerősebb Eb-szereplés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.