Siker

Berekméri és Csomor győzelme a Vasi Vasember triatlonversenyen

A férfiaknál Berekméri Levente, a nőknél Csomor Erika nyerte meg szombaton a 34. Vasi Vasember rövidtávú triatlonversenyt Szombathelyen, amely idén ismét nyílt országos bajnokság is volt egyben.

2018.07.08 05:30MTI
hirdetés

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a férfiaknál Wagner Tamás (Equilor Team Újbuda) és Mester Bálint (X2S Team), míg a nőknél Arany Gitta (VUK SE) és Kálovics Anikó (Vasi Triatlon SE) végzett a második, valamint a harmadik helyen.

Az indulóknak 1500 métert kellett úszniuk, 40 kilométert kerékpározniuk és 10 kilométert futniuk, azaz az olimpiai távot teljesítették.

Eredmények:
férfiak:
1. Berekméri Levente (FTC) 1:55:30 óra
2. Wagner Tamás (Equilor Team Újbuda) 1:57:43
3. Mester Bálint (X2S Team) 1:59:58

nők:
1. Csomor Erika (VUK SE) 2:09:45
2. Arany Gitta (VUK SE) 2:12:13
3. Kálovics Anikó (Vasi Triatlon SE) 2:15:26

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.