Vb-2018

Vb-2018 - Franciaország-Uruguay 2-0

Elsőként a franciák a négy között.

2018.07.06 20:24MTI

Elsőként a francia válogatott jutott be a legjobb négy közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, miután az első pénteki negyeddöntőben 2-0-ra legyőzte Uruguay csapatát Nyizsnyij Novgorodban.

A 40. percben Raphaël Varane szerzett vezetést egy gyönyörű fejesgóllal, majd a 61. percben Antoine Griezmann egy távoli lövéssel duplázta meg az előnyt - utóbbi találatánál Fernando Muslera kapus nagyot hibázott -, beállítva egyben a végeredményt.

Az előző Európa-bajnokságon döntős franciák kedden, Szentpéterváron lépnek pályára az elődöntőben, ellenfelük a 20 órakor kezdődő belga-brazil párharc továbbjutója lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.