Labdarúgó vb2018

Német szövetség: maradhat Löw az edző

Továbbra is kétséges a szövetségi kapitány sorsa, Joachim Löw ugyanis még nem nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban. A szövetség azt szeretné, ha a tréner a szerződését.

2018.06.30 13:51MTI

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöksége úgy döntött, hogy további bizalmat szavaz Joachim Löw szövetségi kapitánynak annak ellenére, hogy a válogatott címvédőként már a csoportkör után búcsúzott az oroszországi világbajnokságtól.

A DFB vezetőségi tagjai pénteken telefonos konfereciabeszélgetést folytattak, s végül egyhangúlag - ellenvélemény nélkül - kinyilvánították: azt szeretnék, ha az 58 éves tréner kitöltené 2022-ig szóló szerződését.

A csütörtöki hazaérkezést követően Reinhard Grindel DFB-elnök arról állapodott meg a szakemberrel - aki 2006 óta irányítja a csapatot -, hogy néhány nap múlva ülnek le beszélni egymással a folytatásról.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.