Labdarúgó NB I

Nevet változtat a Videoton

Július 1-től MOL Vidi FC néven folytatja a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Videoton FC.

2018.06.29 10:12MTI

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az egyesületet 2010 óta támogató MOL az új idénytől már névadó szponzorként áll a háromszoros bajnokcsapat mögé.

"Feladat, hogy a Vidi tovább erősödjön, és hogy az európai versenysorozatokban minden évben reális esélyekkel harcoljon a csoportkörért" - mondta a klub honlapjának Garancsi István tulajdonos. - "Céljaink így egybeesnek, és a névadó szponzorság egy újabb komoly mérföldkő ezen az úton. A gyakorlatban persze ez azt is jelenti, hogy a még több támogatásért cserébe tőlünk is többet várnak el: pont úgy, ahogy a szurkolóink is."

Elmondta, a névváltoztatásra azért volt szükség, mert a Videoton vállalatcsoporttal nincs szponzorációs együttműködésük, így azonban "az identitásunk megmaradt".

Hozzátette, hosszú távú, emelt összegű támogatásról állapodtak meg a MOL-lal, s ennek következtében tovább tudják erősíteni a csapatot. "Azt gondolom, hogy minden eddiginél reálisabbá vált a csoportkör elérése. Sőt, ez is a kitűzött célunk: minden évben csoportkörbe jutni" - szögezte le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.