Vb-2018

Csak a nyakam fájt - mondta Maradona arról, mikor filmszakadása volt az argentin válogatott meccsén - videó

Sajátosan viselkedett, majd rosszul lett Diego Maradona a szentpétervári stadionban, ahol az argentin válogatott kedden 2-1-re legyőzte Nigériát, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a labdarúgó-világbajnokságon.

2018.06.28 18:47ma.hu

A botrányairól és szókimondásáról is elhíresült sztár a díszpáholyban hol sírva fohászkodott, hol aludni látszott, a győzelem után pedig dülöngélve a középső ujjait mutogatta a közönségnek. Egy internetre felkerült videofelvétel szerint csak segítséggel tudta elhagyni a tribünt, majd egy közeli helyiségben orvosi ellátásban részesült - a La Nacion napilap szerint alacsony vérnyomása miatt.

Az ESPN sportcsatorna argentin honlapja szerint az 57 éves Maradonát kórházba szállították, de más sajtóorgánumok cáfolták ezt.

Mindenesetre az egykor híres sportolót sokan kábítószerezéssel vádolják, és azzal, korántsem tette le régi függőségét, gúnyvideó is készült.

Ez a vicces felvétel terjed az esettel kapcsolatban

A korábban évekig kokainfüggőséggel küszködő világbajnok egy hete lesújtó véleményt fogalmazott meg a válogatottról, amely szerinte a csoportmérkőzések után búcsúzik a vb-től. Előzőleg azzal is botrányt keltett, hogy a díszpáholyban szivarozott, ezért később elnézést kért, mondván, nem tudta, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.