Vb-2018

A németek elnézést kértek a lefújás utáni dulakodásért

A lefújást követően a két szakmai stáb tagjai heves, dulakodásig fajuló szóváltásba kerültek egymással.

2018.06.24 15:24MTI

A német válogatott elnézést kért, amiért szakmai stábja dulakodást provokált a svédekkel a labdarúgó-világbajnokság szombat esti csoportmérkőzése után.

A rendkívül izgalmas találkozót a címvédő németek Toni Kroos 95. percben szerzett szabadrúgás-góljával nyerték meg 2-1-re. A lefújást követően a két szakmai stáb tagjai heves, dulakodásig fajuló szóváltásba kerültek egymással.

"Érzelmekkel teli mérkőzés volt, és a végén egyik-másik gesztusunk a svéd kispad felé túlfűtöttre sikeredett. Ez nem a mi stílusunk, szeretnénk elnézést kérni a svéd edzőktől és a csapattól" - írták a németek a válogatott közösségi oldalán.

Az F csoportban két forduló után Mexikónak hat, Svédországnak és Németországnak egyaránt három pontja van, a Koreai Köztársaság pedig pont nélkül áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.