Fejcsere

Ennyi végkielégítés kap Leekens

Az MLSZ elnöksége elhatározta, hogy felmondja a szerződést. Erre a megállapodás lehetőséget ad.

2018.06.23 15:46ma.hu

Georges Leekens menedzsere, Bognár István a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy ügyfele mérhetetlen csalódással vette tudomásul az MLSZ döntését. A magyar szövetség kedden menesztette a belga szakembert és az olasz Marco Rossit nevezte ki szövetségi kapitánynak.

"A közös tervünk az MLSZ-szel az volt, hogy a nulláról felépítünk egy ütőképes válogatottat. A barátságos meccsek azért voltak fontosak, hogy kipróbáljuk a szóba jöhető focistákat és teszteljük a különböző játékrendszereket" - nyilatkozta a Blikknek Leekens mendezsere, Bognár István.

Ami a belga szakember végkielégítését illeti, az MLSZ erről a következőt írta:  "Az MLSZ elnöksége elhatározta, hogy felmondja a szerződést. Erre a megállapodás lehetőséget ad. Az elnökség szándékáról értesítettük Georges Leekenst, aki a döntést csalódással fogadta, de tudomásul vette.

A 30 napos felmondási időre járó munkadíján kívül nincs további igénye végkielégítés tekintetében."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.