Labdarúgó vb2018 - Állati jós

Újabb orosz győzelmet jósolt Achilles, a süket cica

Ismét Oroszország válogatottjának győzelmét jósolta meg kedden Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket macskája.

2018.06.19 11:59MTI

A macska a világhírű művészeti gyűjteménynek otthont adó Téli Palota 116-os (a Fekete-tenger északi partvidékének kultúráját bemutató termében) az egyiptomi és az orosz zászlóval jelölt etetőtál közül az utóbbit választotta. Az adag elfogyasztása után átballagott a másik edényhez, de a múzeum munkatársai addigra már hivatalosan rögzítették, hogy Achilles a rendező ország labdarúgóinak győzelmét jövendölte meg.

A kandúr a tavalyi Konföderációs Kupa mérkőzései óta "dolgozik" orákulumként. A vb nyitómérkőzése szintén előtt az orosz tálból evett, amivel megjövendölte, hogy Sztanyiszlav Csercseszov együttese elbánik majd a szaúdiakkal. Így is lett, a házigazdák 5-0-ra nyertek a csütörtöki nyitómeccsen.

Achilles azt is helyesen találta el, hogy Irán le fogja győzni Marokkót. Az eredmény 1-0 lett a perzsák javára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.