Vb-2018

Maradona elnézést kért, amiért a lelátón dohányzott

A díszpáholyban szivarozott, az erről készült képek pedig néhány óra alatt bejárták a világhálót.

2018.06.17 19:02ma.hu

Diego Maradona, az argentinok korábbi kiváló labdarúgója, majd szövetségi kapitánya elnézést kért, amiért a lelátón dohányzott az oroszországi világbajnokság szombati Izland-Argentína csoportmérkőzésén.

Maradona a díszpáholyban szivarozott, az erről készült képek pedig néhány óra alatt bejárták a világhálót.

A világbajnok futballista a közösségi oldalán úgy fogalmazott: nehéz és feszültséggel teli nap volt a szombati az argentinok számára, hiszen délután mutatkoztak be a tornán. Csapatuk végül csupán 1-1-es döntetlent játszott, részben Lionel Messi kihagyott büntetője miatt.

"Mindannyian másként éljük át ezeket a dolgokat. Őszintén szólva, nem tudtam, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban. Elnézést kérek mindenkitől, a szervezőktől is" - írta Maradona, majd felszólította honfitársait, hogy jobban szurkoljanak a válogatottak, mint valaha.

Az argentinok legközelebb csütörtökön lépnek pályára, amikor Horvátországgal találkoznak Nyizsnyij Novgorodban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.