Sportbaleset

Pocsolyában sérült meg a lengyel csatár

A lengyel labdarúgó-válogatott csapatépítő programként meglátogatta Szocsiban a delfinparkot szombat délelőtt, de Arkadiusz Milik számára balul sült el a kirándulás.

2018.06.17 08:27ma.hu

A Napoli 24 éves középcsatára ugyanis belelépett egy pocsolyába, elcsúszott, és nagy fájdalmai voltak. Először úgy tűnt, komolyan megsérült, de az alapos orvosi vizsgálatok törést nem, csak zúzódást állapítottak meg a kezében, amire esett.

Miliknek 2016 októberében és tavaly szeptemberben is súlyosan megsérült a keresztszalag a térdében. A szombaton történtek ellenére valószínűleg pályára léphet a lengyelek első, Szenegál elleni csoportmérkőzésén, amelyre kedden kerül sor Moszkvában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.