Labdarúgó vb2018

Vb-2018 - Gera Zoltán és Hajnal Tamás az M4 Sport szakértői stábjában

Gera Zoltán és Hajnal Tamás is szerepet kap a csütörtökön kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokság alatt az M4 Sport 11 tagú szakmai stábjában.

2018.06.14 01:30MTI

A 97-szeres válogatott Gera Zoltán tíz évig játszott Angliában - a West Bromwich Albion és a Fulham színeiben is pályára lépett a Premier League-ben -, a Ferencváros középpályása Gareth Southgate szövetségi kapitány angol csapatának szereplését kíséri figyelemmel.

Ferencvárosi klubtársa, Hajnal Tamás pályafutása során - rövid belgiumi kitérővel - tíz évet töltött Németországban, az 59-szeres válogatott labdarúgó Joachim Löw vb-címvédő német együttesének mérkőzéseit követi nyomon.

A vb eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd. A torna összes, mind a 64 mérkőzése élőben lesz látható, elsősorban M4 Sporton, valamint - párhuzamos mérkőzések esetén - a Duna Televízióban. Az M4 Sport minden találkozó előtt 45 perces felvezetéssel és szakértőkkel készül, a mérkőzések után pedig 15 perces értékelő beszélgetéseket láthatnak a nézők. Az m4sport.hu folyamatosan exkluzív érdekességekkel, statisztikákkal, egyedi tartalmakkal készül az online felület látogatói számára.

A sportcsatornán a közvetítések mellett is szinte minden a vb-ről szól majd a július 15-i döntőig. Egész nap stúdióbeszélgetések, elemzések, helyszíni bejelentkezések, riportok és ismétlések várják a nézőket.

A kísérő magazinokban, felvezető műsorokban olyan rutinos és jól ismert szakértők várják a nézőket, mint Buzsáky Ákos, Korsós György, Simek Péter, Kurucz Péter, Horváth Zsolt és Bozsik Péter, valamint, a mindent kimerítő elemzéseket végző szakírók, Hegedűs Henrik, Koppányi Gergely és Somogyi Zsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.