Labdarúgó vb2018

Egy nappal a vb előtt kirúgták a spanyol kapitányt

Még el sem kezdődött a labdarúgó vb, Julen Lopetegui, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya máris csomagolhat.

2018.06.13 13:00ma.hu

A szövetség azonnali hatállyal menesztette a szakembert, miután kiderült hogy a Real Madrid leigazolta. Nem tolerálták, hogy Lopetegui közvetlenül a vb előtt vállalta el a Real vezetését, ráadásul úgy, hogy nemrég írta alá szerződését a spanyol válogatottnál.

A spanyolok a tornán először pénteken lépnek pályára, rögtön a legnehezebb csoportbeli ellenfelükkel, Portugáliával szemben, aztán játszanak még Marokkóval és Iránnal.

Röviddel Lopetegui kirúgása után a szövetség meg is nevezte az új kapitányt: Lopetegui eddigi segédedzője, a korábbi Real Madrid-játékos Fernando Hierro veszi át a válogatottat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.