Jótékonyság

Danone Focikupa a Gyermekekért Óbudán

A TVE Sportpályán kerül sor vasárnap a Danone Focikupa a Gyermekekért elnevezésű korosztályos torna budapesti döntőjére.

2018.06.12 21:30MTI

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a világ legnagyobb U12-es focikupájának magyarországi döntőjében 12 labdarúgócsapat 144 játékosa verseng a jövő évi spanyolországi döntőre való kijutás jogáért, valamint az először kiírt "Egészség Bajnoka" címért. A Danone és az Magyar Labdarúgó Szövetség grassroots programja által szervezett esemény keretében családi egészségnap is várja majd a gyermekeket és a szülőket, s egy Király Gábor által aláírt melegítőnadrágot is megnyerhetnek a résztvevők.

Az ifjú focisták Kiss Lászlóval, a világbajnokságok történetének leggyorsabb mesterhármasát szerző labdarúgójával is találkozhatnak. A tét, hogy melyik csapat képviselheti Magyarországot 2019-ben Spanyolországban, a közel 30 ország részvételével sorra kerülő nemzetközi döntőben.

Az óbudai rendezvényre a Nagycsaládosok Országos Egyesületének budapesti családjait is meghívta a Danone.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.