Labdarúgás vb-2018

Ki nem találná, mivel szurkolnak az oroszok a foci vb-n

Az oroszok a szurkolásnak egy speciális formájával is készülnek a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságra: a turisták által kedvelt ajándéktárgyat, a fából készült, népművészeti motívumokkal gazdagon díszített evőkanalat vetik be zajkeltő eszközként.

2018.06.11 10:39MTI

A 2010-es dél-afrikai vb-n a vuvuzela hangja adta az állandó nézőtéri kísérő zörejt és kergetett sokakat az őrület határára. Az RTR Planeta tévécsatorna összeállításából kiderült, hogy az orosz szurkolók megirigyelték a zajkeltésnek ezt a formáját, csak megfelelő eszközt kellett hozzá keresniük. Adódott számukra a fából készült kanalak összeverése, amely megfelelő erejű hangot ad, különösen, ha tömegben alkalmazzák. A használat egyszerű: két kanalat úgy kell összefogni, mint a kasztanyettát, és kezdődhet a csattogtatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.