Sérülés

Nem tört el Dzsudzsák lába

A csütörtöki vizsgálatok alapján nem tört el a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak a lába.

2018.06.08 06:43MTI

A támadó szerdán, a fehéroroszok elleni 1-1-es döntetlennel zárult barátságos mérkőzésen sérült meg, amelyen a 65. percben lecserélték, miután rúgást kapott a lábára.

"Egyelőre kérdéses, mikor lesz játékra alkalmas állapotban, de a válogatott egészségügyi stábja természetesen mindent megtesz a mielőbbi felépülése érdekében" - olvasható a magyar szövetség Facebook-oldalán, amelynek beszámolója szerint zúzódást állapítottak meg az orvosok, emiatt a támadó "egyelőre mankó segítségével jár".

A magyarok szombaton 17.30-tól a világbajnokságra készülő ausztrálokat fogadják a Groupama Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.