Labdarúgás

Vb-2018 - A dél-koreaiak nem kérték a krizantémokat

A labdarúgó-válogatott érkezését előkészítő dél-koreai küldöttség majdnem mindennel elégedett volt a világbajnokság kiválasztott szentpétervári szálláshelyén, de a virágdíszítést nem kérte.

2018.06.07 13:17MTI

Az RTR Planeta tévécsatorna munkatársa arról számolt be, hogy az ázsiaiak megkérték a személyzetet, hogy a fehér krizantémokat vegyék ki a vázákból, és az ő ottlétük alatt lehetőleg ne is tegyenek ki ilyen virágokat, mert ez számukra rossz előjel.

A dél-koreaiak csütörtökön (ma) Innsbruckban játszanak felkészülési mérkőzést Bolívia csapatával, majd hétfőn Szenegál együttesével Grödigben, és kedden utaznak Oroszországba.

A vb-n a címvédő németekkel, valamint a mexikóiakkal és a svédekkel szerepelnek egy csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.