Labdarúgás

Nagy lehet a baj: mankóra van szüksége Dzsudzsák Balázsnak

A fehéroroszok elleni barátságos meccsen sérült meg.

2018.06.07 11:11MTI

Először nem kapott ki a magyar labdarúgó-válogatott Georges Leekens irányításával: a nemzeti együttes 1-1-es döntetlent játszott szerdán Fehéroroszország csapatával felkészülési mérkőzésen, Bresztben.

A csapat játékánál azonban most jobban aggaszt mindenkit a csapatkapitány állapota, Dzsudzsák Balázs ugyanis megsérült, a meccs után csak mankóval tudott járni. Beszámolók szerint akkor sérült meg, mikor a 43. percben nagyot taszajtott rajta a fehérorosz Sitov. Ezután ápolni is kellett a 31 éves szélsőt, ám még visszatérhetett  a pályára. A 65. percben viszont lecserélte Leekens.

A Nemzeti Sport videót is közölt a stadiont mankóval elhagyó csapatkapitányról.

A magyarok szombaton az oroszországi világbajnokságra készülő ausztrál csapattal találkoznak a Groupama Arénában. Egyelőre úgy tűnik, Dzsudzsák játékára kevés az esély.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.