Baleset

Autóbalesetet szenvedett a magyar válogatott labdarúgója

Két kerettaggal kevesebbel kezdi meg a felkészülést férfi A-válogatottunk a Fehérroroszország elleni idegenbeli és az Ausztrália elleni hazai felkészülési mérkőzésekre.

2018.06.04 11:44ma.hu

Nagy Dominik még szombaton a Ferencváros balmazújvárosi bajnokiján sérült meg, Predrag Bosnjak pedig vasárnap este – épp úton az összetartásra – szenvedett kisebb autóbalesetet.

A Haladás játékosának nem esett komolyabb baja, mindössze a jobb térdét ütötte be erősebben, a Georges Leekens vezette szakmai stáb a játékossal közösen azonban elővigyázatosságból úgy döntött, hogy eltekint szerepeltetésétől a Fehéroroszország és az Ausztrália elleni mérkőzéseken.

Az már korábban eldőlt, hogy az OTP Bank Liga zárófordulójában agyrázkódást szenvedő, ferencvárosi Nagy Dominik nem tud csatlakozni a kerethez, hiszen jelenleg is megfigyelés alatt tartják az Uzsoki utcai kórházban. Kettejükön kívül szerencsére nincs más sérült a keretben, amelynek tagjai vasárnap este érkeztek meg Telkibe.

Hétfőn délelőtt egyéni edzés, délután pedig már hagyományos tréning szerepel a csapat programjában.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.