Labdarúgás

'Játszod az eszed, a nagymenőt' - csúnyán kiosztották a BL-döntőn bénázó kapust

'A Liverpool-drukkerek mindent meg tudnak bocsátani, egy kivétellel. Azon nem lépnek túl, ha a teljesítmény nincs összhangban az egóval.'

2018.06.01 10:56ma.hu

A Bild című német lap hosszú interjút közölt Dieter Hamannal, aki 2005-ben BL-győztes volt a Liverpool-al. A cikk címe egyáltalán nem túlzás, Hamann leszámolt Loris Kariussal.

A német focista nagyon kemény hangnemet ütött meg a 24 éves kapussal szemben. "A Liverpool-drukkerek mindent meg tudnak bocsátani, egy kivétellel. Azon nem lépnek túl, ha a teljesítmény nincs összhangban az egóval" - kezdett bele, aztán ennél csak durvább lett.

"Te még nem értél el semmit, de már LK1 rendszámú autóval jársz a város utcáin... Ronaldo ezt megteheti, mert neki már van öt BL-trófeája, egy Karius ezt nem engedheti meg magának. Szükségtelen volt, hogy sajnáltasd magad a szurkolók előtt a könnyeiddel, hogy a fájdalmadat kiterjeszd rájuk” - fogalmazott Hamann, aki szerint Karius élete nagy esélyét kapta egy akkora klubtól, mint a Liverpool.

"Játszod az eszed, a nagymenőt, ehelyett több szerénységre és alázatra lenne szükséged" - vitte be az utolsó ütést.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.