Úszás

Kitehetik Hosszú Katinkáék klubját a Duna Arénából

Május 31-én lejár az Iron Aquatics klub Duna Aréna használatára kötött szerződése.

2018.05.30 15:46ma.hu

Balogh Sándor, a Budapest 2017 Kft. gazdasági igazgatója rendhagyó sajtóebédre invitálta a sportújságírókat, ahol egy kérdést követően elhangzott, hogy a Hosszú Katinka és Shane Tusup által alapított és működtetett Iron Aquatics klub Duna Aréna használatára kötött szerződése 2018. május 31-én lejár.

A klubok és szövetségek, melyek az uszodát használják, bérleti szerződést kötöttek a Budapest 2017 Kft.-vel. Vagyis amíg Hosszúéknak még egy napig használati szerződése van, addig másoknak bérleti szerződése - írja a 24.hu. Tehát Hosszúék eddig használták az uszodát, nem pedig bérelték.

A rendhagyó sajtóebéd során az is kiderült, az Iron Aquatics eddig szóban kezdeményezte az új szerződés kötését. Ha erre sor kerül május 31. (csütörtök) éjfélig, tehát sikerül megegyezni az új, immár bérleti feltételekben, díjban, aláírják a megállapodást, úgy június 1-től továbbra is folytathatják eddigi tevékenységüket a Duna Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.