Úszás

Újabb versenyzője hagyhatja el Tusupot

Hosszú Katinka után Földházi Dávid is elhagyhatja az Iron Aquatics-t, így nem maradna felkészítendő versenyzője Shane Tusupnak.

2018.05.29 10:12ma.hu

Hosszú Katinka még múlthét csütörtökön jelentette be, hogy nem sikerült helyrehoziuk kapcsolatukat a férjével, és szakmai téren is külön folytatják. Tusup közben azt állította, az úszónő megcsalta őt Dudás Dániellel.

A Blikk most arról ír, hogy Hosszú után Földházi Dávid is elhagyhatja az Iron Aquatics klubot, legalábbis erre utalt a sportoló által a közösségi oldalára kitett felhívás, ami arról szólt, hosszú távon működő csapatot keres magának Budapest környékén, aminek élettartama túlnyúlik a 2020-as tokiói olimpián.

Ha Földházi valóban elmegy, Tusupnak nem marad felkészítendő versenyzője, így nem kapja meg a versenyzői révén járó Kiemelt Edzői Program keretében a havi 1 millió forintos juttatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.