Sport

Karius kikészült - Klopp üzent neki

Karius óriási hibája miatt vezetést szerzett a Real Madrid: a Liverpool német kapusa megfogta az előreívelt labdát, majd ki akarta dobni, de a közelben álló Benzema kinyújtott lábát találta el, amelyről a kapuba pattant.

2018.05.28 07:24ma.hu

Loris Karius Instagram-posztban üzent csapattársainak és a szurkolóknak. Edzője, Jürgen Klopp azonnal reagált.

LORIS KARIUS (@lorisk21) által megosztott bejegyzés,

Nem nagyon aludtam mostanáig... Újra és újra leperegnek az események a fejemben... Bocsánatot szeretnék kérni a csapattársaimtól, a szurkolóktól és a teljes stábtól. Elrontottam mindent a két hibámmal, cserbenhagytalak titeket..." - így üzent Loris Karius az Instagramon közzétett bejegyzésében, adta hírül az Infostart.

Edzője a közösségi oldalán nyomban reagált: mint írja: mindig melletted állunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.