Siker!!!

Szinkronúszó vk - Három magyar ezüstérem Madridban

Három ezüstérmet nyertek a magyar szinkronúszók a világkupasorozat péntektől vasárnapig rendezett madridi versenyén.

2018.05.28 02:13MTI

A nemzetközi szövetség (FINA) honlapjának beszámolója szerint Kiss Szofi a szóló rövidprogramban és az egyéni technikai versenyszámban is második lett, illetve tagja volt a szabad kombinációban ezüstérmes válogatottnak is.

A szóló rövidprogramban Rényi Luca harmadikként zárt, de az úgynevezett "egy nemzet, egy versenyző" szabály miatt nem kaphatott érmet.

A madridi volt a FINA pénzdíjas sorozatának hatodik állomása. A magyar szövetség beszámolója szerint a mezőny ezúttal nem volt annyira erős, mint múlt hét végén a Duna Arénában, a magyarok szereplése így is minden dicséretet megérdemel.

Mint írták: "eredményeik kifejezetten biztatóak az év főeseményének számító júliusi, budapesti junior világbajnokság előtt".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.