Válás

Hosszú Katinka: Shane törölte a Facebook-oldalamat

Instagramon posztolt Hosszú Katinka arról, mi történt a Facebook-oldalával.

2018.05.25 14:36ma.hu

Péntek reggelre elérhetetlenné vált Hosszú Katinka hivatalos Facebook-oldala. Az úszónő meg is magyarázta mi történt. Instagramon azt írta, Shane Tusup inaktiválta.

"Ketten Shane-el voltunk a kezelői és nem én töröltem le" - fogalmazott és hozzátette, jelenleg is keresi a megoldást és reméli, hamarosan ott is kommunikálhat a rajongóival - írta az atv.hu.

Csütörtökön Shane Tusup drámai hangvételű levélben tálalt ki, miért ment tönkre a kapcsolatuk. Azt írta, felesége bevallotta, hogy megcsalta az edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Ezzel pedig - ahogy fogalmaz - lerombolta a házasságukat. "November végén a semmiből, egyik pillanatról a másikra válságba került a házasságunk, Katinka pedig minden reményt megtorpedózott azzal, hogy elhitette velem, csak én vagyok a hibás mindenért" - írja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.