Siker

Méhész Anita világbajnoki bronzérmes a női tekések között

Világbajnoki bronzérmet nyert a tekéző Méhész Anita Kolozsváron.

2018.05.25 02:30MTI

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) csütörtöki hírlevele szerint a többszörös világbajnok versenyző sprintben állhatott a dobogó harmadik fokára.

A Romániában légióskodó Méhész elmondta, bízott egy fényesebb érem megszerzésében, de összességében nem csalódott a harmadik helyezés miatt.

"Szépen meneteltem egészen az elődöntőig, ahol végül a világbajnokságot megnyerő Ines Maricic volt az ellenfelem, és kikaptam. Jól ismertem a kolozsvári pályát, mivel az Electro Mures Romgaz játékosa vagyok, így az egyéni csúcsomat is itt dobtam, de a vb előtt felújították és a bábukat is kicserélték. Összességében örülök a vb-bronznak" - fogalmazott Méhész Anita.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.