Labdarúgó NB I

Felcsúti győzelmével fontos lépést tett a bennmaradás felé a Mezőkövesd

A Mezőkövesd 2-1-re győzött a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában, szombaton, ezzel fontos lépést tett a bennmaradás felé.

2018.05.20 05:30MTI

OTP Bank Liga, 31. forduló:
Puskás Akadémia FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (0-2)

Felcsút, 600 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Hegedűs J. (82.), illetve Pillár (11.), Cseri (40.)
sárga lap: Perosevic (32.), Hegedűs J. (91.), illetve Koszta (88.)

Puskás Akadémia: Hegedüs - Osváth, Heris, Hegedűs J., Poór - Bacelic-Grgic (Szakály, 57.), Balogh B. - Szécsi (Márkvárt, a szünetben), Radó (Diallo, a szünetben), Perosevic - Henty

Mezőkövesd: Dombó - Farkas, Pillár, Katanec, Vadnai - Cseri (Oláh, 85.), Szeles, Iszlai - Koszta (Novák, 90.), Drazic, Bognár (Szalai, 81.)

Esőben indult a találkozó, amelyen korán előnybe került a kiesés elől menekülő Mezőkövesd. A mezőnyben a Puskás Akadémia akarata érvényesült, ám helyzetekig nem jutott el, a vendégcsapat viszont kétgólosra növelte a különbséget a pihenő előtt.

A szünetben kettős cserét hajtott végre a Puskás Akadémia, s bár a fordulást követően még hosszú ideig nem tudott nagy veszélyt kialakítani, a hajrában sikerült szépítenie. Egyenlíteni viszont már nem tudott, így a Mezőkövesd fontos három ponttal távozott Felcsútról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.