Labdarúgás - MLSZ

Milliós büntetést kapott a Ferencváros

A Ferencvárosnak egymillió forintot kell fizetnie a Vasas elleni szombati találkozón történtek miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi döntése értelmében.

2018.05.15 17:20MTI

A szövetség honlapja szerint a zöld-fehér klubot, mint visszaesőt büntette a testület "a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak nagy mennyiségű pénztárgépszalag beviteléért és a játéktérre, valamint a játéktér közvetlen közelébe történt bedobálásáért, drukkereinek másokat megbotránkoztató magatartásáért, továbbá szurkolójának a mérkőzés lefújása után a játéktérre történt befutásáért".

A fővárosi együttesen kívül az Újpest és a Paks kapott pénzbüntetést szurkolói miatt: előbbinek 150, utóbbinak 100 ezer forintot kell fizetnie. A Mezőkövesd írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.